Inschrijfformulier

INSCHRIJFFORMULIER 2023

Fijn dat je je wilt aanmelden als lid bij Socialiter! We verwelkomen je graag als lid. Hieronder staat de belangrijkste informatie met betrekking tot je lidmaatschap.

  • De contributie geldt voor een kalenderjaar en bedraagt € 22,50 voor 2024.
  • Socialiter organiseert lezingen, feesten en andere bijeenkomsten voor oud-leerlingen en (oud)-docenten van het Gymnasium Haganum.
  • Periodiek wordt er een verenigingsblad uitgegeven voor de leden.
  • Kortom, meld je aan als lid en volg Socialiter op Instagram, Facebook en LinkedIn!

Om lid te worden van Socialiter kun je
1.  Dit formulier gebruiken en ingevuld en ondertekend e-mailen of per post versturen  (gegevens staan onderaan dit formulier)
of
2.  onderstaand formulier invullen en ondertekenen:Heb je een buitenlands adres en wil je het Socialiter blad fysiek ontvangen in het buitenland? Dan kost dit 10 euro extra bovenop jouw lidmaatschap contributie. Vink voor een fysiek blad dit vakje aan. (als je dit niet aanvinkt en je hebt een buitenlands adres, ontvang je het Socialiter blad alleen via de mail)

Gegevens rekeninghouder

Zijn jouw naam, adres, postcode en plaats van de rekeninghouder hetzelfde? Vink dan dit vakje aan (je kunt dan de vakjes van naam, adres, postcode en plaats van de rekeninghouder overslaan)


Door ondertekening van dit formulier geef je tevens toestemming aan Vereniging Socialiter om jaarlijks het contributiebedrag van je rekening af te schrijven, overeenkomstig uw lidmaatschap van de vereniging. 

Als je het niet eens bent met deze afschrijving, dan kun je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met je bank. Vraag je bank naar de voorwaarden.