Programma 2014

Programma najaar 2014
Na een geweldig lustrum in het voorjaar dit jaar, sluiten wij 2014 af met een bijeenkomst in december.
Voor deze bijeenkomst vragen wij een bijdrage van € 5. Nieuwe ideeën en wensen voor bijeenkomsten zijn welkom voor het voorjaar.

Programma:

Locatie:

De aula van het Gymnasium Haganum, Laan van Meerdervoort 57, te Den Haag.

Aanmelden voor bijeenkomst

U kunt zich hier aanmelden voor bijeenkomsten (klik voor formulier).
Het is niet verplicht om u via dit formulier aan te melden voor de bijeenkomst(en) (u kunt gewoon zonder aanmelding op de bijeenkomst komen), maar wij stellen het wel op prijs (zodat we van te voren weten hoeveel bezoekers er ongeveer zullen komen).


De Stamhouder

Zondag 14 december 2014, om 16.30 uur, inloop vanaf 16.00 uur

Alexander Münninghoff

Ruim een half jaar na het lustrum is het weer de hoogste tijd voor een Socialiter-bijeenkomst. Bovendien zal het u niet zijn ontgaan dat onlangs ‘DE STAMHOUDER, een familiekroniek’ is verschenen, het magnum opus van Haganum-coryfee, Slavist, schrijver, schaker, waarnemer, correspondent Alexander Münninghoff.

Anna Enquist heeft DE STAMHOUDER ademloos uitgelezen en noemt het “een overweldigend boek, geschreven met beheerste passie en subtiele humor.” Elsevier spreekt van “een diep tragische geschiedenis van mislukte liefdes, gefnuikte dromen, niet uitgekomen verwachtingen en het onontkoombare noodlot.”

Even eerlijk en compromisloos als in zijn boek zal Alexander ons inwijden in zijn familie- en andere geheimen. Uiteraard is er ook gelegenheid voor het stellen van vragen en kunt u, tijdens de borrel na afloop, een – gesigneerd – exemplaar van DE STAMHOUDER aanschaffen.