Haganum Musical 19 en 20 februari 2018

Beste alumni van het Gymnasium Haganum,

 

Op 19 en 20 februari om 20.00 uur ziet in het Zuiderstrandtheater in Scheveningen de Haganum-musical ‘In it to win it’ het levenslicht. Het is een spetterende klank- en lichtshow waaraan zo’n 400 Haganum leerlingen meedoen: op het podium, in de orkestbak en achter het podium.

Ieder van jullie heeft zijn eigen herinneringen aan het Haganum en aan de impact die zo’n productie kan hebben. Wij nodigen jullie van harte uit om dit spektakel mee te maken en je weer eens te laven aan een dergelijk cultureel hoogstandje. Kaarten zijn te bestellen op www.zuiderstrandtheater.nl. Meer informatie over de productie vind je op: www.intowin.nl

Trommel je oud-klasgenoten op en maak er een vertrouwd en Haags reünistenmoment van. De zaal van het Zuiderstrandtheater moet natuurlijk twee keer tot de nok vol zitten!

Ook is het mogelijk om een donatie te doen ten bate van de musical. Op rekeningnummer NL48INGB0005504585, ten name van de stichting Vrienden van Gymnasium Haganum kan ieder gewenst bedrag worden gestort, zodat deze musicaltraditie tot in lengte van dagen kan blijven voortbestaan.

Wij hopen onze alumni in grote getale te mogen verwelkomen op 19 en 20 februari as.!

Hartelijke groet, namens de leerlingen, docenten- en productieteam,

 

Hanneke ten Hove

Rector Gymnasium Haganum